Ulefone Armor X8 47,990Ft - Tiptop Laptop
Ulefone Armor X84.84.84.84.84.8
MediaTek Helio P22 2.0GHz, 4GB RAM, 64GB ROM, 5,7" HD+ IPS, Android 11, Tripla hátsó kamera, Ujjlenyomat leolvasó, IP69 víz- és porálló, strapabíró, MIL-STD-810G minősítve
Színválaszték

Narancssárga
Rendelhető

Fekete
Rendelhető
Specifikációk

  • IP69K víz- és porálló, strapabíró
  • 5080 mAh akkumulátor
  • Android 11
  • 4G Kapcsolat
  • Nyolcmagos - 2.0GHz
  • 4GB RAM
  • 64GB ROM
  • 5,7" HD+ IPS 1440x720px
Garancia
12 hónap bolti garancia
Rendelhető (?)
Szaküzletünkben
Beérkezés után átvehető
Kiszállítás
Beérkezés után kiszállítjuk
A készülék rendelhető, de egyelőre pontosan nem tudjuk mikor érkezik, mert a gyártó még nem igazolta vissza a beérkezés dátumát.
Általában ez azt jelenti, hogy 1-2 héten belül érkezhet.
Ajánlott egy rendelés leadása, amely kötelezettséggel nem jár, de amint van friss információ, azonnal jelzünk email-en.
47,990 Ft
(37,787 Ft + Áfa)

LEÍRÁS

Állapot

Általános:
Új

Processzor

Típus:
MediaTek MT6762 Helio P22
Sebesség:
Nyolcmagos 2.0GHz - 2.0GHz
Architektúra:
8x A53

Memória

Méret:
4GB RAM

Háttértár

ROM:
64GB
Bővíthető:
256GB-ig

Kijelző

Méret:
5,7"
Felbontás:
1440x720px
Típus:
HD+ IPS

Operációs rendszer

Típus:
Nyelv:
arab, bengáli, bolgár, burmai, cseh, horvát, katalán, holland, dán, francia, angol, finn, filippínó, görög, német, hindi, magyar, héber, indonéz, olasz, japán, lett, maláj, norvég, perzsa, Portugál, lengyel, orosz, román, szerb, svéd, spanyol, török, thai, ukrajnai, vietnami, egyszerű kínai, hagyományos kínai, urdu, szingaléz, macedón, észt, litván, szlovák, szlovén

Garancia

Időtartam:
12 hónap

Multimédia

Előlapi:
8MP
1. hátsó:
13MP
2. hátsó:
2MP
3. hátsó:
2MP

Csatlakozás

USB Type-C:
1
Jack:
1

SIM kártya

Hálózat:
Független
Foglalatok:
2
Méret:
Nano

Kapcsolat

WiFi:
802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5.0GHz
Bluetooth:
5.0
GPS:
Van, GLONASS, BDS, Galileo
2G:
850/900/1800/1900MHz
3G (WCDMA):
850/900/1700/1900/2100MHz
4G (FDD-LTE):
700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600MHz
NFC:
Van

Szenzor

Fajták:
Fény, Közelség, Gyorsulás, Iránytű, Ujjlenyomat

Akkumulátor

Kapacitás:
5080mAh
Típus:
Li-Polymer

Külső

Szín:
Fekete
Méret:
160.3 x 79 x 13.8mm
Súly:
256g

Csomag

Tartalom:
Telefon, leírás, USB kábel, töltő, SIM tű, fólia

ÉRTÉKELÉS

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Durván fél hónap használat után írok véleményt. A telefon rendkívül jó, átlagos napi használatra több, mint tökéletes. Első nap sikerült már leejteni - de természetesen hozta az elvárt ütésállóságot. Méretileg pont kézbe illő, kényelmes a használata. Az ujjlenyomat-olvasó valóban néha téved (olvastam erről több véleményt), de igazából pár gyors egymás utáni érintést követően azonnal felold (egyébként jelzi is, hogy "up" vagy "down", tehát feljebb vagy lejjebb rakjuk az ujjunkat, hogy be tudja olvasni). Akksija 1 nap nagyon intenzív használatot vagy 2-3 nap átlagos használatot vígan kibír. Piros pont az Ulefone-nak, hogy egy "üres, nyers" Android-ot tettek rá, nincsen telepakolva mindenféle gyári kiegészítő szoftverrel (Samsung, Xiaomi, stb. gyakorlatilag mindegyik tesz rá ilyeneket és még törölni sem lehet őket). A telefon megjelenése "robosztus", de mégis kellemes, a tömege meglepően jelentős, tipikusan a "van benne anyag" jellemzi. Én maximálisan elégedett vagyok vele, semmi panaszom nincs (lefagyás, lassulás, stb.), bár persze ezek azonnal általában nem is szoktak előjönni, de nem is tűnik első blikkre egy gagyi telefonnak."

"Az első készülék egészen 1 órán keresztül működött :S Egyébként jó csere után."

"Teljesen jó. Egyszerű, működik, kicsit lassú.... de nekem abszolut megfelel! mondjuk jobb lenne ezt a kérdést 1 év múlva feltenni. 1 hónap alatt sok minden nem fog kiderülni.....:)"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Csak a 3G kapcsolat működik mindkét SIM-en. Az ujjlenyomat olvasó szenzor valóban nagyon gyenge, az NFC is hol működik, hol nem, de inkább nem. Még ezért a pénzért sem ajánlom. Keserű tapasztalat a BV6900 után."

Nincs üzenet

"Ajándékba vásároltuk. Jól bírja a strapát. A 250 grammos tömege igényelt megszokást a korábbi nem ütésálló készülékhez viszonyítva."

"Ár/érték arányban jó. Ha csúcskategóriás telefont szeretnél, akkor nyúlj a zsebedbe és válogass a felső polcról. De ha egy "melós" telefont keresel, amit nem kell félteni az egész napos mocsoktól, akkor ez egy igazán jó választás. "

"2 hete használom a készüléket. Az eddigi negatív tapasztalatom annyi, hogy sajnos nem lehet egyszerre 2 SIM-et és egy SD kártyát belehelyezni. Sajnos nem voltam kellően körültekintő vásárláskor, így meglepett ez a limitáció. Ennek ellenére megtartottam a telefont, mert a 64GB ROM egy jó ideig nekem elegendő lesz. Sokan írták az újlenyomat olvasó problémáját. Én nem mondanám, h használhatatlan, inkább csak vannak bizonytalanságok a felismerésben, de azért szerintem használható. Kellő számú és megfelelő ujlenyomatot kell rögzíteni hozzá. A telefon számomra kellően gyors és eddig megbízható működésű. Sokan írták, hogy túl nehéz. Tényleg nem könnyű, de számomra nem zavaró a súlya. Jelenleg 60 óra átlagos használat mellett az aksi töltöttsége 30% Olvastam olyat, hogy a visszagomb nem jelenik meg a képernyő alján. Ez beállítás kérdése és megjelenik. A fizikai strapabírását eddig még nem teszteltem. Összességében nekem eddig tetszik."

"Maga a készülék nagyon jó lenne, mi egy szoftver hibás készülékbe futottunk bele, de a cég nagyon segítőkész. Valamint az alkalmazott, akivel mi beszéltünk jól tájékozott, szintén segítőkész. Csak ajánlani tudom őket! Mindent köszönök!"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Strapabiró korrekt telefonra volt szükségem, úgy tűnik elértem a célomat!"

"Az elvárásoknak megfelelő, nagyon jól összetákolt telefon. Erős, strapabíró burkolat. Alapból van rajta egy vékony képernyővédő és csomagolnak mellé egy erősebbet is. Megfelelő sebességgel működik, nincs nagyon átszabva az android rendszer szerencsére."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"A telefon kiválóan működik, az üvegfólia RIPITYÁRA TÖRVE ÉRKEZETT!!!!"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Harmadik ulefonom. Árban nem vészes, mégis mindent tud amit egy okostelefonnak tudnia kell. Nálam nagyon sokat kap, mégis bírja a kiképzést. Egy baja van csak: két év után az érintőképernyő megadja magát akármit csinál vele az ember, de ez a fogyasztói társadalom alappillére."

"Minden rendben működik, az ujjlenyomat olvasó is hibátlan, a mérete, súlya megszokható."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Egy hét után visszaküldtem, hogy használhatatlan ! Bizonytalan működés, ha úgy gondolja nem csatlakozik a GSM hálózathoz, bár azt jelzi hogy 3G-ben igen, de beszélni sem lehet ilyenkor róla. Jelenleg szervízben."

Nincs üzenet

"Legutóbbi két telefonom a gyerekek kreativitásának áldozata lett, ezért döntöttem egy "törhetetlen" típus mellett. Egy hete használom, nem jutott túl sok idő minden funkcióra, de amit kipróbáltam, az jól működik, kb. hozzá a két éves drágább kategóriás telefonom paramétereit, ez nekem most elég. Jelenleg két negatívummal találkoztam. Az 512-es sd kártyával nem boldogul, valamint az ujjlenyomat olvasója valóban olyan, mint amit írnak róla, 10 feloldásából jó, ha egyszer működik, akkor is háromszor kell rátapizni. Ez nem csak feloldásnál kellemetlen, mert most már rengeteg alkalmazás kínál gyors ujjlenyomatos azonosítást, és már hozzászoktam. Hozzá kell tennem azonban, hogy mostanában olyan munkát végeztem, amivel összekaristolhattam az ujjbegyemet. Összességében masszív jószág, könnyen megszokható, jól bírja egy feltöltéssel. Az árához képest megfelelő. Tartósság tekintetében 3 év múlva tudok nyilatkozni."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Idáig jó."

Nincs üzenet

"Meg vagyok elégedve vele, előtte is ulefon telefonom volt."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Masszív szerkezet. Az akksi nagyon n jól bírja 2nap minimum"

"A feleségemnek vettem, mert a 4. telefonját törte össze. Ennyi pénzért meglepően jó készülék, bár még csak egy hete használja. "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Valóban nagyon jó és masszív ketyere. Tud mindent amit egy átlag felhasználónak szükségeltetik. Sokan írják, hogy nehéz. Nos szerintem nem az. Az egyetlen "negatívum" hogy nehezen lehet vele pötyögni mert a kijelző hiperérzékeny s gyakran mellé ír. Attól eltekintve szuper telefon. Vízbe még nem mertem dobni, de az állványról (3 méter) leesett... Kutya baja nincs egy karc sem rajta. Nagyon jó választás volt, csak ajánlani tudom."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Nagyon jó"

"Igen jól müködik !"

"Jó kidolgozású, masszív készülék jó kamerával és vállalható dizájnnal, erős akkuval. A magyar nyelvű android helyenként elég viccesre sikerült pl. memória helyett emlékezet, a fényképezőnél a professzionális módból szakmai mód lett, de ettől még jól használható "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Elégedett vagyok, gyors a telefon. Az ujjlenyomatolvasó elég gyenge és kikapcsolt kijelzőnél is rezzen a telefon tőle ha hozzáérek, ezért kikapcsoltam."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Egy héten belül Lefagyott kicsit"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Az ujjlenyomat érzékelő tulajdonképpen használhatatlan. "

"A kezelési útmutató hiányos. Kaptam hozzá egy "óramutató" szerű tűt, piszkafát?, aminek sehol sem volt leírva a feladata. A telefonon minden nyílás vízmentesen zárva van, a záró fedelek egy kivétellel "fülesek, tehát könnyű nyitni körömmel. Amin nincs fül, az pont a töltőcsatlakozás fedele, amit a leggyakrabban fogok nyitogatni. Többszöri nekifutás után végül körömmel kinyílt. A "piszkafát" a SIM kártya foglalat kihúzására, betolására tették oda. Egyébként elégedett vagyok a többi szolgáltatással. Üdv Kovács Gábor "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"A SIM tálca kiadó mechanikája mozog, felhasználói élményt,némileg befolyásolja"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Android 10 hasít rajta. Nagyon korrekt ár/érték arány "

"Gyereknek vettem, eddig jól bírja a strapát"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

Futárszolgálat

Biztonságos és kényelmes.
Küldeményeink nyomonkövethetőek és feladást követően 1-2 munkanap alatt célba érnek.
Futárszolgálatunk a kiszállítást megelőzően értesítést küld a várható érkezésről.

Személyes átvétel

Szívesen fogadunk üzletünkben, ha a személyes átvételt preferálod.
Csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

FIZETÉS

Készpénz

Üzletünkben jelenleg sajnos bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

Utánvét

Futárunknak lehet készpénzzel és bankkártyával fizetni átvételkor.

Előreutalás

Rendelést visszigazoló emailben szereplő számlaszámra várjuk az utalást.