Ulefone Armor X7 Pro 40,990Ft - Tiptop Laptop
Ulefone Armor X7 Pro4.94.94.94.94.9
MediaTek Helio A22 2.0GHz, 4GB RAM, 32GB ROM, 5,0" HD IPS, Android 12, Ujjlenyomat leolvasó, IP69 víz- és porálló, strapabíró, MIL-STD-810G minősítve
Specifikációk

  • IP69K víz- és porálló, strapabíró
  • Android 12
  • 4G Kapcsolat
  • Négymagos - 2.0GHz
  • 4GB RAM
  • 32GB ROM
  • 5,0" HD IPS 1280x720px
Garancia
12 hónap bolti garancia
✕ Nem elérhető
Szaküzletünkben
Jelenleg nem elérhető
Kiszállítás
Jelenleg nem elérhető
A készülék rendelhető, de egyelőre pontosan nem tudjuk mikor érkezik, mert a gyártó még nem igazolta vissza a beérkezés dátumát.
Általában ez azt jelenti, hogy 1-2 héten belül érkezhet.
Ajánlott egy rendelés leadása, amely kötelezettséggel nem jár, de amint van friss információ, azonnal jelzünk email-en.
40,990 Ft
(32,276 Ft + Áfa)

LEÍRÁS

Állapot

Általános:
Új

Processzor

Típus:
MediaTek MT6761 Helio A22
Sebesség:
Négymagos 2.0GHz
Architektúra:
4x A53

Memória

Méret:
4GB RAM

Háttértár

ROM:
32GB
Bővíthető:
256GB-ig

Kijelző

Méret:
5,0"
Felbontás:
1280x720px
Típus:
HD IPS

Operációs rendszer

Típus:
Nyelv:
arab, bengáli, bolgár, burmai, katalán, horvát, holland, cseh, dán, francia, angol, filippínó, finn, görög, német, hindi, magyar, héber, indonéz, olasz, japán, maláj, lett, norvég, perzsa, Portugál, lengyel, orosz, román, szerb, svéd, spanyol, török, thai, ukrán, vietnami, kínai, urdu, szingaléz, macedón, észt, litván, oria, szlovák, szlovén

Garancia

Időtartam:
12 hónap

Multimédia

Előlapi:
5MP
1. hátsó:
13MP

Csatlakozás

Micro USB:
1
Jack:
1

SIM kártya

Hálózat:
Független
Foglalatok:
2
Méret:
Nano

Kapcsolat

WiFi:
802.11a/b/g/n 2.4+5.0GHz
Bluetooth:
5.0
GPS:
Van, GLONASS, Galileo
2G:
850/900/1800/1900MHz
3G (WCDMA):
850/900/1700/1900/2100MHz
4G (FDD-LTE):
700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600MHz
NFC:
Van

Szenzor

Fajták:
Fény, Közelség, Gyorsulás, Iránytű, Ujjlenyomat

Akkumulátor

Kapacitás:
4000mAh
Típus:
Li-Polymer

Külső

Szín:
Fekete
Méret:
150 x 78.9 x 14.6 mm
Súly:
234g

Csomag

Tartalom:
Telefon, leírás, USB kábel, töltő, kijelzővédő fólia, SIM tű, szíj

ÉRTÉKELÉS

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Gyenge az aksia Minden más szuper"

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Kiváló csak gyenge kamera és licit melegszik."

Nincs üzenet

"Feleségemnek vettem, aki elég viharos viszonyban van a tárgyakkal. egyelőre az első beállítások okozta problémák után jól, fennakadás nélkül működik.Masszív, jól használható telefon. Ahhoz képest, hogy "páncélozott", annyira nem nehéz. Az ujjlenyomat szenzor nem mindig működik elsőre, némi türelem kell hozzá. Képernyőmérete kisebb a mostanában szokásosnál, de ez strapatelefonnál normális. "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Első benyomásom, hogy megfelelően gyorsan működik. Vízállóságot és töréstesztet persze nem vizsgáltam. Jó a fogása, talán zsebben egy kicsit nehéz. A leírás nagyon szűkszavú és nem magyar. Sajnos a világhálón sem lehet bővebbet találni. A lényeg, telefonálni netezni zökkenőmentesen lehet rajta. "

Nincs üzenet

"Ez a harmadik Armor telefonom az Ulefone-tól. Csak úgy, mint az elődjei ez is hozza amit vártam. Melós telefon, szóval nem egy erőmű és mégis meglepően jól szuperál. És kicsi, ami fontos volt nekem. Az előd egy Armor 3 volt, ami még mindig működik, csak már untam a súlyát ás a gigantikus méretét. Ez az X7 Pro pont jó méret. Minden fut rajta, ami nekem kell. Android 10-et meg még szoknom kell, de azzal sem lesz gond. Ajánlott készülék!"

"Az Ulefone telefonnal alapvetően elégedett vagyok (kb. egy hete használom). Egy kritikai megjegyzés: a készülék betű karakter méretét a legnagyobbra állítottam be, de így is elég nehezen olvasható! Ezen érdemes lenne változtatni a jövőben!"

"Hosszra az egyik legkisebb készülék a piacon, ez szempont volt. Jó a fogása. Nagyon szép kijelzője van, amit kell, tudja. Jó az akksiidő. A Wifi érzékenysége kicsit rosszabb, mint a korábbi telefonomé - bár a tabletemé is rosszabb. Lehet, h a régi telefon volt extrém jó ebben. A kamera nem az igazi: fehérek hajlamosak beégni, 13 Mpixelen durván látszik a ki nem kapcsolható élesítés. 5 Mpixelre levéve ez utóbbi már jó. Nem gond, úgysem ezért vettem."

"Az aksija gyorsan lemerül, ezért túl gyakran kell tölteni."

Nincs üzenet

"A leírtaknak tökéletesen megfelel. Édesapám építőmunkás és ezzel a telefonnal megtaláltuk a számára tökéletes eszközt, ami nem porosodik, nem törik és mégis teljes mértékben kiszolgálja azt, amit egy telefontol várt."

Nincs üzenet

"Eddig minden jó rajta, robosztus termék, van ami még fura az android 10-ben de megszokható. Az üzemideje nagyon jó, 3-4- nap."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Valóban elég strapabíró. Öt hónapja nyúzom a telefont. Már párszor "megkíséreltem" a kinyírását, de zokszó nélkül állta az ütéseket, vizet stb. Így ezt a funkcióját nagyon jól ellátja a telefon! Az akkuja szintén nagyon jó. Három napig is simán kibírja töltés nélkül! A többi "ígért" funkciója is jó. Erős fényerő, jópofa és hasznos az okosgomb az oldalán stb... Viszont korlátozott a személyre szabhatósága az Android rendszerének, valami tök alap verzió van rajta természetesen, mint a legtöbb kínai olcsó telefonon... De ennek is megvan az előnye, mert legalább nem lassítja a sok látványos grafikai változtatás, amit a nagyobb telefongyártók szoktak eszközölni az Android operációs rendszereken. Viszont egy nagy kritikám van a telefonnal szemben. A hangszórója minősíthetetlenül rossz! A hangerővel nincs gond. De a frekvenciatartománya elképesztően szűk! Semmi mély tónus. Csak a csörömpölés. Ha ez nem szempont, akkor egyébként nagyon jó kis strapatelefon! Ár/érték arányban hibátlan! "

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Még nem volt csepp/por/ütésálló telefonom, de régóta vágytam rá, hogy legyen, de a százezres kategóriára (Samsung XCOVER), vagy a még drágábbakra (CAT, stb.) nem akartam pénzt áldozni. A kezelhetősége számomra megfelelő, az akkunyújtotta készenléti idő bekapcsolt WIFI-vel is majdnem 3 nap. Egyedül az ujjlenyomat olvasó nem hat meg, le is töröltem a mentett ujjlenyomatot, mert csak idegesített. A fényképező is szerintem maximálisan megfelelő egy ilyen árfekvésű készülékhez. Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Ha használhatatlanná válik, vagy egy ugyan ilyenre, vagy a majdani aktuális követő típusra vevő leszek... Ajánlani tudom mindazoknak, akik nem akarnak százezreket egy ütésálló telefonra kiadni, de mégis olyat szeretnének."

"Tökéletesen megfelel az igényeimnek. Jó választás volt."

"Két hónapos használat után minden rendben van vele. Ár érték arányát tekintve nagyon jó. Kétszer leejtettem, csap alá tettem, nem történt baja. Még nem fagyott le, a mobil netről még nem dobott le, mint más drágább telefonok. A wifit jól fogja. Negatívum a gyenge kamerája."

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

Nincs üzenet

"Ár/érték arányban egy nagyon jó telefon. A ház gumírozott, jó fogású, ütésálló, nekem ez volt a lényeg. Egyszer már leesett, semmi nyoma. Android 10 van rajta, egyetlen furcsasága, hogy az Evie launchernel nem mûködik az éppen futó alkalmazások gombja (négyzet), de visszállítva a gyári launchert minden oké."

"1 hónapos tapasztalat alapján azt mondhatom, hogy hétköznapi használatra teljesen megfelel, megfelelő sebességgel kezeli az applikációkat (filmnézésre, játékra nem használom). A fotózási képességei pl. meglepően jók. A védettségéről csak hosszú távon lesz érdemes véleményt mondani. A súlyát és méreteit meg kell szokni, masszív készülék. Gumifedelekkel vannak levédve a nyílásai (pl. usb, fülhallgató), kérdés, hogy ezek a körömmel kifeszítendő gumilapocskák meddig bírják. Ár/érték arányban szerintem megéri, bár ez is csak hosszabb távon fog kiderülni..."

"Eddig kifogástalanul működik. Ismerkedünk, barátkozunk. Azt tudja, amit az ígért paraméterek alapján vártam. Számomra kellemes a fogása (nem csúszkál a tenyeremben), a Wi-Fi erősebb az előző telefonomnál. Úgy tűnik, jól választottam."

"Stabilan működik, könnyen kezelhető. Egy hiányossága, hogy vagy 2 sim kártyát, vagy 1 simet és 1 SD kártyát fogad, tehát duál sim mellett csak a belső 32 GB memóriát lehet használni."

Nincs üzenet

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

Futárszolgálat

Biztonságos és kényelmes.
Küldeményeink nyomonkövethetőek és feladást követően 1-2 munkanap alatt célba érnek.
Futárszolgálatunk a kiszállítást megelőzően értesítést küld a várható érkezésről.

Személyes átvétel

Szívesen fogadunk üzletünkben, ha a személyes átvételt preferálod.
Csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

FIZETÉS

Készpénz

Üzletünkben jelenleg sajnos bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

Utánvét

Futárunknak lehet készpénzzel és bankkártyával fizetni átvételkor.

Előreutalás

Rendelést visszigazoló emailben szereplő számlaszámra várjuk az utalást.